Είδηση "σεισμός" για την σειρά Σασμός - Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως...

28 Οκτωβρίου 2022 16:11

Για δεύτερη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς Σασμός έχει καταφέρει να κάνει την ίδια επιτυχία με την πρώτη και να σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης, παραμένοντας στην πρώτη θέση από την ημέρα της πρεμιέρας της μέχρι και σήμερα.

Με τις εξελίξεις να τρέχουν και να είναι σοκαριστικές, μιας και spoiler μας λέει πως ο Σταύρος θα δολοφονηθεί, με την Αργυρώ να βυθίζεται για τρίτη φορά στον θρήνο, ο Σασμός... πάει εξωτερικό.

Οι πληροφορίες της Real αναφέρουν, πως η παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη JK Productions έχει προωθήσει τη σειρά σε ξένα στούντιο, με σκοπό να πουληθούν τα δικαιώματα σε ξένες χώρες. Τα σχέδια μάλιστα είναι ή να μπουν υπότιτλοι είτε ακόμη και μεταγλωττιστεί εξ ολοκλήρου η σειρά.

 O Πετρετζίκης στον Σασμό
Ο Άκης Πετρετζίκης ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, όμως φαίνεται πως το όνομά του "μπλέχτηκε" και στα γυρίσματα του Σασμού.

Στο τελευταίο επεισόδιο, ο Παντελής ετοίμαζε ένα γαμήλιο μενού και η σύζυγός του, Άννα, για να του κόψει τον αέρα, αφού αυτό είναι δική της δουλειά, τον σύγκρινε με τον διάσημο σεφ. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και μέσω του Twitter έκανε την πρότασή του στην φημισμένη οικογένεια του χωριού.

«Λοιπόν, για το υπόλοιπο της ημέρας θα με ενοχλείτε μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος. Έχω να φτιάξω γαμήλιο μενού. Φύγε», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Θεοδώρας και του Μανώλη.

Και η γυναίκα του του απάντησε: «Κάτσε στα αυγά σου, Πετρετζίκη, που θα φτιάξεις μενού! Εγώ τα φτιάχνω τα μενού», ενώ ο μάγειρας σχολίασε: «Εγώ πάντως μια φορά συνταγή για γαμίλια τούρτα έχω να σας δώσω… και καλά στέφανα».

{https://twitter.com/alphatvgreece/status/1585613359361269760?s=20&t=3PMiBqvKeDWuTGArbMIRgQ}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos