Σασμός: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

30 Οκτωβρίου 2022 12:25

Ο «Σασμός» έρχεται με τα επόμενα επεισόδια (25-28) για να καθηλώσει και να απογειώσει την αγωνία στα ύψη. Δείτε περιλήψεις και φωτογραφίες των επεισοδίων.

 

Η απόφαση του Μαθιού, στο επεισόδιο 25

Ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Στα επόμενα επεισόδια (25-28) της σειράς Σασμός, ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει.

Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Η διορία του Λευτέρη, στο επεισόδιο 26

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει την εντολή του. Ο Λευτέρης κλονίζεται, και θέτει σε δοκιμασία τη σχέση του με τη Θοδώρα. Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο να μείνει μακριά από την οικογένειά της. Ο Σταύρος ζητά συγγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο, πάει από το κακό στο χειρότερο. Στα επόμενα επεισόδια (25-28) της σειράς Σασμός, ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει για πάντα από το νησί.

Σασμός: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανόλη, ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Η μεγάλη συνάντηση, στο επεισόδιο 27

Η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει.

Σασμός: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Καλλιόπη και Αργυρώ σε αντιπαράθεση, στο επεισόδιο 28

Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι. Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Σασμός: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Στα επόμενα επεισόδια (25-28) της σειράς Σασμός, αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα. Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι…

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos