Μετά την τεράστια επιτυχία της στον Σασμό - Το επόμενο βήμα της Μαρίας Πρωτόπαππα

04 Νοεμβρίου 2022 13:28

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα, που βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στο Σασμό με πολύ μεγάλη επιτυχία υποδυόμενη τη Μαρίνα Βρουλάκη (δείτε τα αποθεωτικά σχόλια στο πρόσωπό της).

Και μιας και είναι τόσο αγαπητή στο κοινό είναι φυσικό και επόμενο να έχει πολλές προτάσεις, ωστόσο μια έχει γίνει γνωστή στην οποία είπε το ναι. Πρόκειται για μια κινηματογραφική παραγωγή, που θα είναι έτοιμη το 2023 και θα λέγεται ''Φόνισσα''. Εκεί λοιπόν θα δούμε σε πρωταγωνιστικό ρόλο την Πρωτόπαππα και άλλους ηθοποιούς του Σασμού.

Σασμός Spoiler: Ανοίγει η διαθήκη του Άγγελου - Τι αφήνει και σε ποιον
Η υπόθεση της ταινίας που θα παίξει η Μαρία Πρωτόπαππα μετά τον Σασμό
Σε ένα δυστοπικό νησί της Ελλάδας γύρω στο 1900, η Χαδούλα , χήρα- Ιωάννου Φράγκου είναι μια γυναίκα που έχει μάθει να επιβιώνει στην ανδροκρατούμενη, πατριαρχική κοινωνία υπηρετώντας αυτό που της πέρασε η μητέρα της – μια σκυτάλη δύσκολη, που διαιωνίζει την υποτίμηση και την κατώτερη μοίρα της γυναίκας.

 Η Χαδούλα επαναστατεί μέσα της και αυτό δε θα αργήσει να συμβεί και προς τα έξω. Θύματα του ξεσπάσματός της γίνονται τα μικρά κορίτσια του νησιού, τα οποία απαλλάσσει από το κοινωνικό και οικονομικό φορτίο που η ύπαρξη τους επιφέρει, αφαιρώντας τους τη ζωή.

Οι πράξεις της κάποια στιγμή αυτονομούνται και τη φέρνουν αντιμέτωπη με το νόμο. Εγκαταλείπει το σπίτι της και πάει στο καταφύγιο της που είναι η φύση. Όμως στη πραγματικότητα όσο και αν η ηθική της της υπαγορεύει πως καλά έπραξε όσα έπραξε , το χρόνιο τραύμα της την ακολουθεί παντού. Το τέλος έρχεται σαν λύτρωση.

Μαρία Πρωτόπαππα
Η εξομολόγηση της Μαρίνας Πρωτόπαππα για το ρόλο της ως Μαρίνα
Μετά την αποκάλυψη για την κατάστασή της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, η Μαρία Πρωτόπαππα το πρωί του Σαββάτου 8/10, έδωσε ακόμη μία συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε κυρίως στον Σασμό αλλά και στην ηρωίδα της, την Μαρίνα.

«Δεν μοιάζουμε με τη Μαρίνα, ούτε σαν στάση σε κάποια πράγματα. Δεν θα έμενα τόσα χρόνια μόνη μου να μεγαλώνω δύο παιδιά που δεν είναι πια παιδιά, δεν θα άντεχα σε μια κοινωνία τόσο περιοριστική για τη γυναίκα. Υπάρχουν γυναίκες σαν τη Μαρίνα που δεν παίρνουν το θάρρος να προχωρήσουν παρακάτω και είναι κρίμα» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos