Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Αστέρης κάνουν παθιασμένο έρωτα

24 Νοεμβρίου 2022 13:46

Η μεγάλη αυτή σκηνή, έρχεται. Η Αργυρώ και ο Αστέρης θα τυλιχθούν στα δίχτυα του έρωτα, περνώντας μία καυτή βραδιά που θα ξεσηκώσει τους τηλεθεατές, στη σειρά Σασμός! Όσο κι αν η Αργυρώ αντιστέκεται, ο Αστέρης της δείχνει πως δε μπορεί να αποφύγει την μοίρα..

 

Ο Αστέρης την κλείνει στην αγκαλιά του κι εκείνη λυγίζει. Οι τυχαίες τους συναντήσεις πραγματοποιούνται όλο και πιο συχνά, με αποτέλεσμα το πάθος να φουντώνει. Η Αργυρώ συνειδητοποιεί πως δεν αντέχει άλλο μακριά του.

Αργυρώ Αστέρης κάνουν έρωτα σασμός

Εκείνος θα την πάρει τρυφερά αγκαλιά. Τότε, η Αργυρώ θα τον φιλήσει με πάθος, μη μπορώντας άλλο να συγκρατήσει τον εαυτό της. Είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του και δε μπορεί να κρύβεται άλλο..

Όλοι θα τους ψάχνουν, όμως κανείς δε θα γνωρίζει που είναι το ζευγάρι. Θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους και να ξεχάσουν ότι έγινε, όμως θα είναι αργά… Η αγάπη αυτή σιγοκαίει ακόμη μέσα τους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos