Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και προκαλεί άφθονο γέλιο

06 Δεκεμβρίου 2022 21:40

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμήθηκε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και πρόσφερε άφθονο γέλιο στο Instagram.

Φέτος είναι χωρίς αμφιβολία η χρονιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καθώς με την σειρά «Maestro» έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στους δέκτες του. Μάλιστα είναι η πρώτη ελληνική σειρά που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix και φέτος όλοι μιλούν για την ομορφιά των Παξών.

Ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος θα είναι αύριο καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και θέλησε μέσα από ένα βίντεο στο Instagram να μιμηθεί τον Maestro Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να προαναγγείλει την τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Ελένη».

Για ακόμα μια φορά ο Τάκης Ζαχαράτος ξεδίπλωσε το μεγάλο ταλέντο του και μιμήθηκε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως κανένας άλλος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και προκαλεί άφθονο γέλιο
Δείτε τον Τάκη Ζαχαράτο να μιμείται τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και να προειδοποιεί την Ελένη Μενεγάκη για την επόμενη σειρά που θα κάνει.

{https://www.instagram.com/reel/Cl0rwpSjJWZ/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει σημειώσει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του στη BOVARY: «Αποστασιοποιούμαι από την επιτυχία. Φοβάμαι μην ψωνιστώ, μου το έμαθαν οι γονείς μου αυτό. Όχι, δεν αισθάνομαι σταρ. Μου το λένε. Γελάω. Εγώ μιμούμαι τους σταρ. Η μεγαλύτερή μου ικανοποίηση είναι να βγαίνει αυτή η λάβα από μέσα μου, να εκφράζομαι, το έχω τρομερή ανάγκη -σαν ερωτικό ραντεβού».

Σημειώνουμε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος θα εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και στο Vergina Theatro από τις 16 Δεκεμβρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos