Αυτή και αν ήταν μίμηση - Ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε ολόιδιο τον Νίκο Κοκλώνη

11 Δεκεμβρίου 2022 17:26

Ένας από τους πιο πετυχημένους μίμους, που διαθέτουμε στη χώρα είναι χωρίς καμία αμφιβολία, ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος δε φοβάται με τίποτα να τσαλακωθεί και συνεχώς δοκιμάζει να ενσαρκώσει νέες προσωπικότητες.

Φυσικά και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία και κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία και έτσι τα επαναλαμβάνει στις παραστάσεις του. Παρακολουθεί όμως την επικαιρότητα και έτσι πάντα βρίσκει νέα πρόσωπα, που τον εμπένουν.

Τον άρπαξε και τον φίλησε μπροστά σε όλους - Ασυγκράτητοι Βανδή και Μπισμπίκης σε νυχτερινό κέντρο
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
Τον άρπαξε και τον φίλησε μπροστά σε όλους - Ασυγκράτητοι Βανδή και Μπισμπίκης σε νυχτερινό κέντρο
«Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν περίμενα ότι θα ήμουν τώρα εδώ. Την ηλικία μου δεν την λέω εγώ, την λένε οι άλλοι για εμένα, οπότε ισοφαρίζει. Έξαλλου η ηλικία είναι ανάλογα με τον ρόλο, ο καθένας σε βλέπει όσο θέλει και όπως θέλει.

Έχω πάθει έναν έρωτα με την Ιλάειρα και τον Μαυρικίου, δεν αντέχω, είναι το καλύτερό μου, τους αγαπώ», απάντησε ο Τάκης Ζαχαράτος στην ερώτηση, ποια μίμηση δεν θα λείπει από τις παραστάσεις του», είχε δηλώσει ο Τάκης Ζαχαράτος.

 Μετά λοιπόν την πρόσφατη μίμηση, που έκανε ως Χριστόφορος Παπακαλιάτης (δείτε την εδώ), η οποία ήταν πολύ πετυχημένη και χάρισε άπλετο γέλιο, το Σάββατο 10/12 ακολούθησε άλλη μία μίμηση την οποία και ανήρτησε ο ίδιος ο Τάκης στο προφίλ του στο instagram.

Με ένα ανοιχτό μπροστά πουκάμισο και τίποτα από μέσα, τον είδαμε να ενσαρκώνει τον Νίκο Κοκλώνη, τον πετυχημένο παραγωγό και παρουσιαστή, καθώς θα είναι και εκείνος, ως ήρωας, μέσα σε όσα έχει ετοιμάσει ο κωμικός στη νέα του παράσταση.

Η μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου ως Νίκος Κοκλώνης
«Εδώ ο ΧΛΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΟΣ σας που θέλει», έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος κάτω από την ανάρτησή του.

{https://www.instagram.com/reel/Cl_2HcwDRbW/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0eab97ec-a62a-4c8d-8085-cc588fd69501}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos