Κατερίνα Καινούργιου: Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι και ήρθε στην Ελλάδα να με συναντήσει

20 Δεκεμβρίου 2022 14:39

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές το όνειρο που είδε με τον Αργεντινό διεθνή ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι.

Αρωμα Μουντιάλ είχε το όνειρο της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια, με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο τελευταίο live του J2US, μοιράστηκε το δικό της όνειρο.

Το όνειρο της Κατερίνας Καινούργιου με τον Λιονέλ Μέσι
«Να πω τι όνειρο είδα; Δεν σας κάνω πλάκα, μη γελάσετε. Επειδή διάβαζα για τον Μέσι… Είδα στον ύπνο μου ότι τα είχα με τον Μέσι, με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε τέλεια ελληνικά και του 'λεγα "δεν γίνεται, είσαι παντρεμένος" και μου λέει "έχω χωρίσει, αλλά δεν το λέω". Και ότι είχε έρθει στην Ελλάδα να με συναντήσει, του έλεγα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό», είπε η παρουσιάστρια.

«Και τελικά νοίκιασε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου για να με βλέπει συνέχεια. Ό,τι να 'ναι…» έκλεισε τη γλαφυρή περιγραφή της η Κατερίνα Καινούργιου, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της.

«Τι είχες φάει πριν κοιμηθείς; Κάτι θα σε πείραξε από το φαγητό», σχολίασε με χιούμορ ο Παύλος Σταματόπουλος.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos