Μετά την καταγγελία για βιασμό - Πάρθηκε η απόφαση για τον σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο

26 Ιανουαρίου 2023 15:09

Μεγάλος ντόρος είχε δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με την καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, η οποία κατηγορούσε το σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό (δείτε εδώ την πρώτη εμφάνισή του μετά την καταγγελία).

Το ζήτημα πήγε δικαστικά, αφού ο σκηνοθέτης απομακρύνθηκε από τα καθήκοντα του στο σίριαλ του Alpha, ωστόσο δήλωνε την αθωότητα του μέσα από δηλώσεις και αναρτήσεις του στα social media.

«Σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο μου, Νίκο Βιτώρο, κατέθεσα στην Εισαγγελία μήνυση κατά της Ελένης Αθανασοπούλου. Όπως είχα εξαρχής δηλώσει δεν θα αφήσω την συκοφαντία να σέρνεται και να διαβρώνει την επαγγελματική και προσωπική μου ζωή.

Παρά το γεγονός ότι έως και σήμερα δεν με έχει καλέσει καμία Δικαστική η Αστυνομική Αρχή για να με ενημερώσει για την εις βάρος μου μήνυση, η μηνύτρια δεν έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί τα μέσα ενημέρωσης και τα social media για να ανατροφοδοτεί με δημοσιότητα το ψεύδος.
Ευχαριστώ όλους τους δημοσιογράφους για το ενδιαφέρον τους, αλλά δεν θα χρησιμοποιήσω τα ΜΜΕ για να απαντήσω στα ψεύδη και τις συκοφαντίες που υφαίνονται επίμονα τις τελευταίες ημέρες. Έχω επιλέξει την οδό της Δικαιοσύνης, περιμένοντας με σεβασμό τις αποφάσεις της», ανέγραφε στην τελευταία του ανάρτησή στο Facebook ο Κώστας Κωστόπουλος.

 Πάρθηκε η απόφαση για τον σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο
Η απόφαση του δικαστηρίου για την καταγγελία, η οποία βάραινε τον Κώστα Κωστόπουλο πάρθηκε την Πέμπτη 26/1 και μάλιστα αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της αποχής από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos