Τεράστια αναστάτωση στο Survivor All Star - Ο Ατζούν βάζει ξανά στο παιχνίδι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου;

05 Φεβρουαρίου 2023 14:10

Μυστήριο επικρατεί με την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποχώρηση τους από το Survivor All Star, καθώς εντοπίστηκαν με κινητό και τσιγάρο μέσα στην ζούγκλα του Άγιου Δομίνικου και μάλιστα, υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη.

 Οι δυο κοπέλες βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο, παρά την επιστροφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου, και δεν έχουν καμία επικοινωνία με τις οικογένειες τους. Η παραγωγή είναι εκείνη που τους ενημερώνει αν είναι καλά.

Τι συμβαίνει με Survivor All Star και Δαλάκα - Χατζηανδρέου

Σήμερα Ασημίνα και Κατερίνα θα συναντηθούν με τον Ατζούν για να συζητήσουν σχετικά με το τι θα γίνει και θα συμβεί με τα συμβόλαια τους, ωστόσο, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Open Weekend, υπάρχει και το ενδεχόμενο να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιήθηκε το κινητό, ενώ το τσιγάρο δεν υποδεικνύει παράβαση των κανόνων του ριάλιτι.

Ακόμη πιο ύποπτο για το ότι δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα είναι και το γεγονός πως δεν έχουν καμία επικοινωνία με την Ελλάδα, ενώ δεν έχουν πραγματοποιήσει συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, όπως συμβαίνει με όποιον παίκτη αποχωρεί.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos