Ενοχλημένος ηθοποιός του Σασμού για τον τρόπο που προβάλλουν το ρόλο του - Αποχωρεί από τη σειρά

18 Μαρτίου 2023 16:42

Φέτος θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του ALPHA το φινάλε του δεύτερου κύκλου του Σασμού.

Ήδη οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν ποια θα είναι η κατάληξη των πρωταγωνιστών. Περισσότερο, τι θα γίνει με Αργυρώ - Αστέρη και Αντώνη - Μαρίνα.

 Αυτές τις ημέρες στις οθόνες μας, βλέπουμε τον Αστυνόμο να παλεύει να μείνει στην ζωή έπειτα από πυροβολισμό που δέχτηκε στο κεφάλι από τον Ευθύμη Φαρμάκη. Μπορεί η σφαίρα να πήγαινε για την Μαρίνα, ωστόσο, προστάτεψε την γυναίκα της ζωής του.

Εμείς βέβαια, γνωρίζουμε ήδη ποια θα είναι η κατάληξη του ζευγαριού , όπως επίσης και πως ένας αγαπητός πολύ χαρακτήρας θα κρεμαστεί βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Ενοχλημένος ηθοποιός με τον τρόπο που δείχνουν το ρόλο του στον Σασμό

Σύμφωνα με την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το TV24, ένας ηθοποιός λέγεται πως διαφώνησε με τον τρόπο που οι σεναριογράφοι προβάλλουν το ρόλο του. Βέβαια, ο συγκεκριμένος ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο της σειράς.

Συγκεκριμένα, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί/γραφτεί/μαθευτεί για τα αδέλφια Πανταζή και τις μέρες τους στην Κρήτη του Σπύρου Πετρουλάκη, όμως τελικά αυτό που ισχύει είναι το εξής. Ο Σταύρος θα πεθάνει στην προσπάθειά του να γλιτώσει τον αδελφό του από τον κόσμο της νύχτας, ενώ ο Βαγγέλης θα καταφέρει να επιβιώσει και να κάνει «καριέρα» στο πλευρό του Ευθύμη Φαρμάκη.

 Συνεπώς ο Γιώργος Χριστοδούλου δεν θα συνεχίσει στη σειρά, ενώ ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης θα συνεχίσει. Λέγεται πως ο πρώτος είχε δηλώσει εξ αρχής την πρόθεσή του να μη συνεχίσει καθώς διαφωνούσε με τον τρόπο που προβάλλουν οι σεναριογράφοι το πρότυπο του πατέρα και συζύγου, του οποίου η γυναίκα ζητά διαζύγιο.

Σασμός το τέλος του Σταύρου και του Βαγγέλη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos