Βάνα Μπάρμπα: «Η ομορφιά μου είναι η κατάρα μου»

03 Μαϊος 2023 16:37

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, την κόρη της Φαίδρα και τη σημασία που έχει η συντροφικότητα στη ζωή της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello!, η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει, λέγοντας: «Κάνω έναν αγώνα στο κομμάτι της υγείας μου για να τα καταφέρω. Πολλοί άνθρωποι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, τα πράγματα δεν είναι μη αναστρέψιμα, μπορούν να βελτιωθούν» είπε σχετικά με αυτό.

Στην πορεία της συνέντευξης, η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε: «Έχω ανάγκη από έναν σύντροφο. Η Φαίδρα έχει μεγαλώσει και με εγκαταλείπει, έχει τη δική της ζωή. Νομίζω όμως πως είμαι έτοιμη να βρω έναν άνθρωπο που θα εκτιμήσω».

«Πριν από δύο χρόνια απελευθερώθηκα από την ιδέα της εικόνας. Μέχρι τα 54 ήμουν κολλημένη με την εικόνα μου. Η ομορφιά μου είναι η κατάρα μου. Πλέον όμως αποφάσισα ότι αυτή είμαι. Ένα πράγμα κάνω προσέχω την ψυχή μου, αν η ψυχή είναι καλά μπορώ να κάνω τα πάντα» είπε τέλος, η Βάνα Μπάρμπα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos