Σασμός: Αυτός ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τη σειρά

05 Μαϊος 2023 12:39

Για το μέλλον του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Alpha «Σασμός» μίλησε ο Δημήτρης Αλεξανδρής, στο πλαίσιο δηλώσεών του στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Χρυσός Δράκος».

Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα επίκαιρη, ενώ αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν του «Σασμού».

Παράλληλα, μίλησε και για όσα του λένε οι φανατικοί θεατές της τηλεοπτικής σειράς όταν τον συναντούν στον δρόμο.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Η συμφωνία μου για τον “Σασμό” ήταν για έναν χρόνο»
«Είναι μια βαθιά πολιτική παράσταση και νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ επίκαιρη, τώρα που διανύουμε μια προεκλογική περίοδο, νομίζω ότι είναι ένα πάρα πολύ επίκαιρο έργο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξανδρής για την παράσταση «Χρυσός Δράκος».

Απαντώντας σχετικά με το μέλλον του στον «Σασμό» ο Δημήτρης Αλεξανδρής αποκάλυψε ότι: «Δεν θα είμαι την επόμενη σεζόν στη σειρά. Ο ρόλος, η συμφωνία ήταν να είμαι για ένα χρόνο. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία».

 «Οι φανατικοί τηλεθεατές του “Σασμού” μου λένε στο δρόμο “σκότωσέ τους όλους”», σημείωσε ακόμη γελώντας ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos