Σασμός – Spoiler: Το μόνο που θέλει είναι να σκορπίσει τον θάνατο

10 Αυγούστου 2023 13:37

Ανατροπές, εκπλήξεις αλλά και νέα πρόσωπα έρχονται στον τρίτο κύκλο της σειράς του Alpha, Σασμός.

Ήδη από το φινάλε της δεύτερης σεζόν έγινε σαφές ότι τα νέα επεισόδια του σίριαλ πρόκειται να είναι συγκλονιστικά, καθώς θα παρακολουθήσουμε όσα διαδραματίζονται μετά τον πυροβολισμό του Μαθιού από τον Νικηφόρο, αλλά και το τροχαίο της Βασιλικής.

 Την ώρα που εκείνοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, ένας νέος ήρωας φτάνει στην Άνω Ποριά, αποφασισμένος να σκορπίσει τον θάνατο, προκαλώντας τον απόλυτο πόνο και βυθίζοντας στο πένθος όλη την Κρήτη. Ο λόγος για τον Αντρέα Βρουλάκη, ο οποίος θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς χαρακτήρες και θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη των ιστοριών. Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί αυτόν τον ρόλο στη σειρά Σασμός δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως αναφέρει το περιοδικό MYTV, μόλις ο Αντρέας πληροφορείται πως ο Παύλος επιθυμεί να φέρει τον σασμό ανάμεσα στους Σταματάκιδες και τους Βρουλάκηδες, καθώς και την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, γίνεται έξαλλος.

 Το μόνο που θέλει είναι να εκδικηθεί με όποιον τρόπο μπορεί την οικογένεια της Καλλιόπης και να σκορπίσει τον θάνατο, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάψει τα χέρια του με αίμα. Το σίγουρο είναι πως όταν όλοι τον βλέπουν μπροστά τους σοκάρονται καθώς αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και νικημένοι απέναντι στην μοίρα, όπως οι κατακτητές μπροστά στον θάνατο.

Ποιος είναι ο Αντρέας Βρουλάκης;
Ο Αντρέας, λοιπόν, είναι πρώτος ξάδερφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου.

Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Αυτό ήταν ο λόγος για τον οποίο όταν ο παπα Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες και ότι με τα χρόνια θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε τους δικούς του να τον απομακρύνουν από το χωριό.

Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του έγινε καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Ως καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές διαρκούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές ικανότητές του. Πριν από έξι χρόνια, ωστόσο, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μια μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο.

Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καβγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι φρουροί, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης. Μετά την αποφυλάκισή του επιστρέφει στην Ανω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδελφό του αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέει φιλία χρόνων.

.enikos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos