Δώρα Παντέλη: Η σέξι φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε «καλό μήνα» η αθλητικογράφος

02 Οκτωβρίου 2023 02:10

Η Δώρα Παντέλη υπήρξε μια από τις καλύτερες παίκτριες μπάσκετ στην Ελλάδα, με θητεία σε πολλές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και ο Παναθηναϊκός.

Παράλληλα με το μπάσκετ σπούδαζε για να ακολουθήσει τη δεύτερη καριέρα στη ζωή της. Το 2018 αρχίζει να σχολιάζει και να κάνει ρεπορτάζ για λογαριασμό της NOVA σε αγώνες μπάσκετ και γρήγορα κερδίζει πόντους και την αγάπη του κοινού.

{https://www.instagram.com/p/Cx2gssWscQ2/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/reel/CwDydBYsqcO/?utm_source=ig_web_copy_link}

dora_2
dora_3
dora_6
dora_7
dora_10
dora_11



Η 35χρονη Δώρα έχει σπουδάσει αγγλική φιλολογία, κλινική ψυχολογία και λογοτεχνία. Της αρέσουν πολύ να διαβάζει βιβλία και να μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα.

Λατρεύει το μπάσκετ, της αρέσει το NBA, με το οποίο μάλιστα έχει αναπτύξει συνεργασία. Η Δώρα Παντέλη λόγω της ενασχόλησης της με το μπάσκετ και της αγάπη της για τη γυμναστική διατηρεί καλλίγραμο κορμί.

dora_22
dora_34
dora_45
dora_88
dora_223
dora_1222
dora_2222



Πριν από λίγες ώρες για να υποδεχτεί τον Οκτώβριο φόρεσε το ολόσωμο, πήρε στα χέρια της μια μπάλα μπάσκετ και έγραψε: «Καλή μπασκετική σεζόν να έχουμε».

Θυμίζουμε ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται ξεκινάει η Euroleague αλλά και η Basket League.

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos