Φρενίτιδα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τη Μόνικα Μπελούτσι

09 Νοεμβρίου 2023 01:28

«Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου» - Η Ιταλίδα σταρ, που είναι καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας

Από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης είχε συγκεντρωθεί πλήθος ανθρώπων έξω από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον» για να δουν τη Μόνικα Μπελούτσι.

{https://www.youtube.com/watch?v=mimPQrIzrDU&t=1s}

{https://www.youtube.com/watch?v=u9gi6iQYcgc&t=17s}

Η Ιταλίδα σταρ, που είναι καλεσμένη του 64ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, παρέστη στην πρεμιέρα της ταινίας για την Μαρία Κάλλας

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της.

Η Μπελούτσι χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει φαν.
 
belluci_1
belluci_2
belluci_3
belluci_4
Ανεβαίνοντας στο βήμα του Φεστιβάλ η Μόνικα Μπελούτσι δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό.

Είπε πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της. «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ«, είπε χαρακτηριστικά.

{https://www.youtube.com/watch?v=Y9ZuSFqAgKs&t=23s}

Η Μόνικα Μπελούτσι στην ταινία «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα ερμηνεύει σε μονόλογο αποσπάσματα από επιστολές της κορυφαίας σοπράνο.


Την Πέμπτη στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Μπελούτσι. Ακόμη, θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

27913979
6021115
6021118
6021116
6021117
27913977

protothema.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos