Ντάκοτα Τζόνσον: Το σχεδόν γυμνό φόρεμα που επέλεξε η ηθοποιός στην πρεμιέρα της «Madame Web»

13 Φεβρουαρίου 2024 22:54

Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Madame Web» στο Λος Άντζελες, βρέθηκε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου η Ντακότα Τζόνσον η οποία πρωταγωνιστεί στον ομώνυμο ρόλο.

Η 34χρονη ηθοποιός εμπνεύστηκε από τον χαρακτήρα της με ένα διάφανο μεταλλικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ. Οι κρίκοι στο φόρεμά της θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με έναν ιστό αράχνης.
Το αμάνικο λαμπερό φόρεμα συνόδευσε με ένα διαμαντένιο κολιέ και ένα φυσικό make-up look. Η ηθοποιός έβαλε εσώρουχα ασορτί στο χρώμα του δέρματος μέσα από το φόρεμα και μαύρες γόβες με λουράκια.

Δείτε τις φωτογραφίες

BLU_A92076539
BLU_A92076535
BLU_A92076612

Στην ταινία της Marvel, η σταρ πρωταγωνιστεί ως Κασάνδρα Γουέμπ μαζί με τις Σίντνεϊ Σουίνι, Σελέστ Ο' Κόνορ και Ιζαμπέλα Μέρσεντ, οι οποίες επίσης παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας γράφει: «Μια τραυματιοφορέας στο Μανχάταν που αναπτύσσει τη δύναμη να βλέπει το μέλλον και συνειδητοποιεί ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη γνώση για να το αλλάξει. Αναγκασμένη να αντιμετωπίσει αποκαλύψεις από το παρελθόν της, σφυρηλατεί μια σχέση με τρεις νεαρές γυναίκες που προορίζονται για ισχυρά πεπρωμένα, αν μπορέσουν όλες να επιβιώσουν από ένα θανατηφόρο παρόν».

Φωτογραφίες: Xavier Collin/Image Press Agency / Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos