Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ο Νικήτας Κακλαμάνης την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο – «Ξεπέρασε ένα σοβαρό πρόβλημα»

20 Φεβρουαρίου 2024 15:57

Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από την ημέρα που η Ζωζώ Σαπουντζάκη μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλή πίεση. Η καταξιωμένη ηθοποιός πέρασε δύσκολα, ωστόσο πλέον η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί και η ίδια έχει βρει την καλή διάθεσή της.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα, προκειμένου να τη στηρίξουν και να της ευχηθούν περαστικά. Ανάμεσά τους και ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος μίλησε στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας πως η Ζωζώ Σαπουντζάκη πέρασε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης για την περιπέτεια υγείας της Ζωζώς Σαπουντζάκη
«Την επισκέφθηκα από την πρώτη μέρα της περιπέτειάς της, όχι μόνο χθες. Χωρίς να είμαι ο θεράπων γιατρός μπορώ να σας πω ότι η αγαπημένη μας Ζωζώ βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης. Ξεπέρασε το ξαφνικό, αρκετά σοβαρό πρόβλημα που της παρουσιάστηκε και νομίζω είναι θέμα ημερών η έξοδός της από το νοσοκομείο.

Θα σας πω κάτι για να καταλάβετε την ψυχική διάθεση και δύναμη αυτής της γυναίκας. Όταν πριν από χρόνια καταστράφηκε το σπίτι της στην Κινέτα, δεν στενοχωρήθηκε για την περιουσία που καταστράφηκε, αλλά για τις τουαλετές της, που έχει αποφασίσει να τις δωρίσει στο θεατρικό μουσείο.

Το έχει αντιμετωπίσει πολύ θαρραλέα, με το ζόρι την κρατάμε στο νοσοκομείο. Η διάθεσή της είναι πολύ καλή. Χθες ήταν παρέα με την κουμπάρα της και με ρωτούσε πότε θα χορέψει ξανά και θα τραγουδήσει. Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα μείνει στο νοσοκομείο, οπότε από την επόμενη», ήταν τα λόγια του Νικήτα Κακλαμάνη.

.faysbook.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos