Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ξανά μαζί» σε μουσείο κέρινων ομοιωμάτων

29 Φεβρουαρίου 2024 14:25

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη έγιναν κέρινα ομοιώματα στο γνωστό μουσείο του Θεόδωρου Κοκκινίδη στην Καβάλα.

Το ομοίωμα της αείμνηστης ηθοποιού υπήρχε ήδη στο μουσείο από την άνοιξη του 2023 και τώρα δίπλα του, τοποθετήθηκε εκείνο του πρώην συζύγου της και κινηματογραφικού της παρτενέρ.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του μουσείου: «Το κέρινο ομοίωμα του αγαπημένου ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ ολοκληρώθηκε και παίρνει τη θέση του στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Θεόδωρου Κοκκινίδη. Το έργο τον αποτυπώνει από την εποχή των έγχρωμων ταινιών του μεταξύ 1967-1969, όταν ο ίδιος ήταν τριαντατριών με τριανταπέντε χρόνων. Το ομοίωμα του Θα βρίσκεται δίπλα σε αυτό της Αλίκης Βουγιουκλάκη όντας αγαπημένο ζευγάρι του κοινού, του κινηματογράφου, του θεάτρου, της ζωής».

Το κέρινο ομοίωμα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ σχολιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η οποία παρουσίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, για το αν μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα με τη μορφή του ηθοποιού. Στο πάνελ της εκπομπής αναφέρθηκε, ότι δεν υπήρχαν κολακευτικά σχόλια για το κέρινο ομοίωμα, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι μοιάζει σαν να είναι χαρακτήρας της σειράς «The Crown».

{https://www.youtube.com/watch?v=2ETqFxva48I&t=1s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos