Κατερίνα Καινούργιου: Δεν θέλω να γυρίσει ο Νίκος Μουτσινάς στο ίδιο πρότζεκτ

19 Μαρτίου 2024 17:39

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για το επαγγελματικό του μέλλον στην τηλεόραση, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα σχόλιο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά, ο Νίκος Μουτσινάς.

Μέσω του «Super Κατερίνα» η παρουσιάστρια και το πάνελ της εκπομπής, συζητούσαν για την πιθανότητα να επιστρέψει ο Νίκος Μουτσινάς με πρότζεκτ παρόμοιο με το «Καλό Μεσημεράκι», που ήταν και η πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά.

«Εγώ δεν ξέρω αν θέλω τον Μουτσινά να γυρίζει σε αυτό» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια εξήγησε στην πορεία, ότι θα ήθελε να δει τον άλλοτε συνεργάτη της, σε κάποιο άλλο πρότζεκτ και αποκάλυψε πως ξέρει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν τρία κανάλια που τον διεκδικούν.

«Έκανε τον κύκλο του, πήγε εξαιρετικά, τα τελευταία χρόνια δεν πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Παρόλα αυτά έχουμε δει τον Νίκο με το αστείρευτο χιούμορ του και το ταλέντο του αλλά ο Νίκος έχει κι άλλες πτυχές. Ο Νίκος κάνει εξαιρετικές συνεντεύξεις και μπορεί να παρουσιάσει εξαιρετικά τηλεπαιχνίδι. Μπορούμε να τον δούμε σε σόου. Δεν είναι ανάγκη να τον δούμε σε σχόλιο, που τον είχε και τον ίδιο κουράσει τον τελευταίο καιρό λόγω της επικαιρότητας σε μια καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή. Εγώ θέλω να τον δω σε κάτι τελείως διαφορετικό. Γνώμη μου. Ξέρω ότι τον διεκδικούν τρία κανάλια» είπε πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos