Ελένη Μενεγάκη: Πρωινή βόλτα με τον τετράποδο φίλο της

18 Ιουνίου 2024 17:01

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram όπου τη βλέπουμε με casual look να βγάζει βόλτα τον αξιολάτρευτο σκύλο της.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram, όπου μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο followers της οι οποίοι τη λατρεύουν. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ένα πολύ ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους και πάντα απαντάει στα σχόλια που της αφήνουν. Συχνά ενημερώνει το προφίλ της με φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, με τις αναρτήσεις της να συγκεντρώνουν αμέτρητα likes.

Αυτό που σίγουρα ξέρουν οι θαυμαστές της Ελένης Μενεγάκη είναι ότι αγαπά πολύ τα ζώα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της για το πρώτο σκύλο που είχε ποτέ, με ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια.

«Η πρώτη φορά που βρέθηκα με σκυλάκι στη ζωή μου, όταν για πρώτη φορά νοίκιασα το σπίτι μου και έμεινα μόνη μου μαζί του, η σύνδεση που είχαμε… Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχει στιγμή στη μέρα ή στη βδομάδα ή στο μήνα που δεν θα είμαι μαζί του, όποιος άλλος κι αν ήταν μαζί μου. Σχέση; Οικογένεια; Αδέλφια; Φίλοι; Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Πρόσφατα, η Ελένη Μενεγάκη καλωσόρισε στην οικογένειά της το νέο τους μέλος, ένα χαριτωμένο μαλτέζ, θηλυκού γένους, στο οποίο φαίνεται ότι η ξανθιά παρουσιάστρια ήδη έχει μεγάλη αδυναμία.

Πριν από λίγες μέρες είχε φωτογραφηθεί με τη σκυλίτσα της στη βεράντα του σπιτιού της, άβαφη, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές.

{https://www.instagram.com/p/C7V_lKHNERn/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/C8WTErQN2Mb/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos