Πάρος: Η Τίνα Μεσσαροπούλου ποζάρει με μαγιό

Χθες, στην παραλία, συναντήθηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μοιράστηκαν στα social media φωτογραφίες από την παραλία.

Οι δύο τους πόζαραν με τα μαγιό και απαρατήρητη δεν πέρασε η αλλαγή στο σώμα της Τίνας Μεσσαροπούλου. Αλλωστε η ίδια μίλησε πρόσφατα στο Bovary και τη Χριστίνα Ζάχου για το διατροφικό πρόγραμμα που ακολούθησε, σε συνδυασμό με γυμναστική, τα οποία έφεραν ως αποτέλεσμα να χάσει 10 κιλά λίπους σε 1,5 χρόνο.

Η δημοσιογράφος εξήγησε πώς κατάφερε να μεταμορφώσει το σώμα της με σωστή διατροφή και γυμναστική ενθαρρύνοντας τις γυναίκες, που είναι άνω των 40 ετών, να θέσουν τους στόχους που επιθυμούν κλείνοντας τα αυτιά τους στα κοινωνικά στερεότυπα.

«Μέχρι και σήμερα κάνω διατροφή, δεν ακολούθησα καμία στερητική δίαιτα. Ξεκίνησα διατροφή με ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα, με πάρα πολύ φαγητό -όσον τρελό και να ακούγεται. Το πρώτο καιρό το ζύγισμα με ψιλό ενοχλούσε, αλλά ήταν τόσο ευέλικτο το πρόγραμμα που δεν ένιωθα να καταπιέζομαι. Συζήτησα με το διατροφολόγο κάποια πράγματα, από το ότι δεν θέλω να μαγειρεύω πάρα πολύ δύσκολα φαγητά, ότι θέλω να παραγγέλνω κάτι απ έξω μερικές φορές, τροφές που δεν μου αρέσουν, και του εξήγησα ότι έχω πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις οπότε μου ήρθε ένα πρόγραμμα διατροφής ακριβώς στα μέτρα μου», είπε, μεταξύ άλλων.

«Τα δύο πιο αδύναμα σημεία του σώματος μου ήταν τα χέρια και η κοιλιά μου. Τελικά, με φυσικό τρόπο, δηλαδή με σωστή διατροφή και γυμναστική, μέσα σε 1.5 χρόνο, κατάφερα να τα φτιάξω», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δείτε την Τίνα Μεσσαροπούλου με μαγιό:

tina magio2

 

 

tina messaropoulou magio

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos