Η Τατιάνα Μπλάτνικ με μαύρο μπικίνι στην Πάρο

04 Αυγούστου 2024 12:30

Η Τατιάνα Μπλάτνικ περνάει το πρώτο καλοκαίρι επίσημα ως ελεύθερη, διότι πριν από μερικούς μήνες ανακοινώθηκε το διαζύγιο της με τον Νικόλαο.

Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και αυτό φαίνεται και από τις κοινές εμφανίσεις που κάνει η Τατιάνα Μπλάτνικ με την Άννα Μαρία.
Αυτές τις ημέρες η Τατιάνα Μπλάτνικ βρέθηκε στην Πάρο για λίγες διακοπές. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά δημοσιεύει κάποια πιο προσωπικά της στιγμιότυπα.

Το πρωί της Κυριακής δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την παραλία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη με το πάνω μέρος του μαγιό της να φαίνεται και ένα μαντήλι στο κεφάλι της για να την προστατεύει από τον ήλιο.

"Ένα σπάνιο δικό μου στιγμιότυπο. Χαρούμενη, ξυπόλυτη, θάλασσα, ήλιος. Ακόμη και τρεις ημέρες μπορούν να γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Καλημέρα, Ευχαριστώ Πάρο. Επόμενος σταθμός: Παρίσι” έγραψε η Τατιάνα Μπλάτνικ επάνω στο Instagram story της.

Τατιάνα Μπλάτνικ@tatianablatnik

tatiana blatnik paros

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos