Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: Στην Τήνο για το τάμα τους με τις τρεις κόρες τους Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα

Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και έχουν αποκτήσει μαζί τρεις κόρες, την Κατερίνα, την Ιωάννα και την Γκρατσιέλα Μουμούρη.

Η οκογένεια πήγε στην Τήνο για διακοπές και δημοσίευσαν φωτογραφίες όπου είδαμε πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες τους.

Ο ηθοποιός και η βουλευτής πηγαίνουν κάθε χρόνο στο νησί αφού όπως αναφέρει η πολιτικός σε ανάρτηση στο Instagram πηγαίνουν για να εκπληρώσουν το τάμα τους.

{https://www.instagram.com/p/CsN-ZkpK_Lk/?utm_source=ig_web_copy_link}

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νάντια Γιαννακοπούλου μοιράστηκε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία.

giannakopoulou oikogeneia

 

 

"Κάθε καλοκαίρι εδώ και πάνω από 10 χρόνια στο Νησί μας – έτσι το αισθανόμαστε πια… Στην Παναγιά της Τήνου. Ο ίδιος προορισμός, ο ίδιος σκοπος, το ίδιο τελετουργικό, η προσευχή. Να εκπληρώσουμε το Τάμα μας. Με ευγνωμοσύνη πως τα καταφέραμε και εφέτος -μέσα σε τόση πίεση και δυσκολία. Καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλες και όλους. Καλή Παναγιά" γράφει στην ανάρτησή της.

Η Κατερίνα Μουμούρη είναι σήμερα 15 ετών, η Ιωάννα Μουμούρη 11 ετών ενώ η Γκρατσιέλα Μουμούρη είναι 10 ετών.

Μάξιμος Μουμούρης - Νάντια Γιαννακοπούλου: Στην Τήνο για το τάμα τους με τις τρεις κόρες τους Κατερίνα, Ιωάννα και Γκρατσιέλα
Πριν από ένα χρόνο ειχαμε δει την οικογένεια στην ορκωμοσία της Γιαννακοπούλου στη Βουλή.

moumouris oikogeneia2

moumouris oikogeneia1
Η βουλευτής εμφανίστηκε με ένα καφέ κρουαζέ slip dress και λευκό blazer και ήταν μια από τις πιο καλοντυμένες βουλευτές.

nantia giannakopoulou

{https://www.instagram.com/p/C-U_YYJq8fD/?utm_source=ig_web_copy_link}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos