Η Κατερίνα Λάσπα δείχνει το απόλυτο καλοκαιρινό vibe και κλέβει τις εντυπώσεις με την κόρη της στη Σέριφο

09 Αυγούστου 2024 13:49

Η Κατερίνα Λάσπα, γνωστή παρουσιάστρια και αγαπημένη προσωπικότητα της ελληνικής τηλεόρασης, επέλεξε για ακόμη μία χρονιά να περάσει το καλοκαίρι της στο ειδυλλιακό νησί της Σερίφου.

Η πανέμορφη Σέριφος, με τα καταγάλανα νερά και τις χρυσαφένιες παραλίες της, αποτελεί τον απόλυτο προορισμό χαλάρωσης και ανανέωσης για την ίδια και την οικογένειά της.


Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Λάσπα μοιράστηκε μια τρυφερή στιγμή με την κόρη της μέσα από τα social media, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Η φωτογραφία που δημοσίευσε δείχνει τη μαμά και την κόρη να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, με τη χαρά και την ευτυχία να είναι εμφανής στα πρόσωπά τους. Η Κατερίνα ποζάρει δίπλα στην κόρη της, σε μια εικόνα που αντικατοπτρίζει την απόλυτη καλοκαιρινή διάθεση και ανεμελιά.

Η Σέριφος, με την αυθεντική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα και την ήρεμη φυσική ομορφιά της, προσφέρει το ιδανικό σκηνικό για τέτοιες ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές. Η Κατερίνα, μέσα από την ανάρτησή της, μοιράστηκε όχι μόνο την αγάπη της για την κόρη της, αλλά και την αγάπη της για τη φύση και το ελληνικό καλοκαίρι.

Είναι σαφές ότι η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή των διακοπών της, γεμίζοντας τις μέρες της με χαλάρωση, γέλια και όμορφες αναμνήσεις, τις οποίες δεν διστάζει να μοιραστεί με τους ακολούθους της.

katerina.laspa kori

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos