Ο «αταίριαστος» Χρήστος Κούτρας σε διακοπές στη Νάξο - Οι φωτό από την παραλία

12 Αυγούστου 2024 10:28

Με τις καρεκλίτσες του, την ομπρελίτσα του, το ψυγειάκι του και τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς του απαθανατίστηκε από τον φακό του gossip-tv ο Χρήστος Κούτρας να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στη Νάξο.

O γνωστός δημοσιογράφος και... Αταίριαστος με το έτερον τηλεοπτικό του ήμισυ, τον Γιάννη Ντσούνο οι οποίοι έχουν έναν μοναδικό τρόπο να προσφέρουν ενημέρωση στο τηλεοπτικό κοινό με πολύ χιούμορ αλλά και καυτηριάζοντας τα θέματα της επικαιρότητας, βρέθηκε προ ημερών στη Νάξο για τις διακοπές του και μάλιστα είχε μαζί του την οικογένειά του.

Ο Χρήστος Κούτρας, φορώντας το μαγιό του και έχοντας μαζί του όλα τα απαραίτητα για να χαλαρώσει με τους δικούς του ανθρώπους στην παραλία, έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές του στην παραλία Ψιλή Άμμος που βρίσκεται στα νότια του νησιού.

Μία παραλία που μόνο κοσμική δεν είναι αφού στην περιοχή δεν υπάρχουν beach bar και ξαπλώστρες.

Ο δημοσιογράφος έδειξε να απολαμβάνει τις στιγμές του εκεί, κάνοντας μάλιστα και βόλτα στην ακροθαλασσιά για να εξερευνήσει το μέρος και να χαρεί τις ομορφιές.

Μετά από τις παρακάτω φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο Γιάννης Ντσούνος θα έχει πολλούς λόγους για να τον τρολάρει όταν με το καλό θα επιστρέψουν στα τηλεοπτικά στούντιο:

koutras naxos1

koutras naxos2

koutras naxos3

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos