Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο ηλιοβασίλεμα -Η selfie από την Πάρο Κύριο

22 Αυγούστου 2024 14:13

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου, με την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα επαγγελματικά της καθήκοντα να έχει ξεκινήσει.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Πάρο, όπου πέρασε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού, με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, να δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο δημοφιλές κυκλαδίτικο νησί.

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται συνεχώς με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα καλοκαιρινά στιγμιότυπα, με την παρουσιάστρια να καταγράφεται σε αρκετά εξ αυτών με ελάχιστο ή καθόλου μακιγιάζ, και να δέχεται αποθεωτικά μηνύματα από τους fans της για τη φυσική ομορφιά της.

Κατερίνα Καινούργιου: Η selfie που «ανέβασε» λίγο πριν το τέλος των διακοπών της
Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Τρίτης, 20/08, με την παρουσιάστρια να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό άβαφη, με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην Πάρο, λίγο πριν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τη φέρουν πίσω στην Αθήνα.

{https://www.instagram.com/p/C8h202LIxgV/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/C-0iOKDohMf/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos