To pre-wedding party γνωστών Κύπριων στην Πάρο που συγκέντρωσε πλήθος επωνύμων Κύριο

28 Αυγούστου 2024 15:30

Το fashionable look της νύφης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι

Το pre-wedding party τους πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής (23/8) στην Πάρο, η Δρ. Ηλιάνα Στρούθου και ο Δρ. Κωνσταντίνος Παναγή.

Η κομψή πλαστική χειρούργος και ο ορθοπεδικός χειρούργος διασκέδασαν σε γνωστό μαγαζί του νησιού των Κυκλάδων, έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς, λίγες ώρες πριν το γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 24 Αυγούστου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους τους, ήταν η Αννίτα Δημητρίου και ο Ανδρέας Κυπριανού, ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη, η Μελίνα Διονυσίου και ο Άθως Αντωνιάδης, ο Θεόδωρος Μανιταράς και η Άντια Στυλιανού, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, ο Γιώργος και η Αντιγόνη Ευριπιώτη.

Για την περίσταση, η μέλλουσα νύφη επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό στράπλες φόρεμα Sara Mrad, σε mint απόχρωση με περίτεχνα βολάν, ενώ ολοκλήρωσε το look της με silver mesh strappy heels.

To χτένισμα της Ηλιάνας Στρούθου, ένα chic σινιόν, επιμελήθηκε ο δημοφιλής hair stylist, Χρίστος Αρτεμίου, ενώ το όμορφο μακιγιάζ της ο γνωστός makeup artist, Μιχάλης Ορφανίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

pre1

pre2

pre4

pre5

 

pre8

pre9

pre10

pre11

 

pre6

pre7

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos