Ο χορός της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον γιο της, Μιχαήλ -Τους απαθανάτισε ο Good Job Nicky σε νυχτερινή έξοδο

Η Σοφία Αλιμπέρτη απολαμβάνει κάθε ξέγνοιαστη καλοκαιρινή στιγμή με τους γιους της στην Πάρο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη απολαμβάνει τις ξέγνοιαστες ημέρες του καλοκαιριού, με την ίδια να δημοσιεύει φωτογραφίες στα social media της.

Πρόσφατα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα μαυρισμένα της πόδια και στο βάθος η καταγάλανη θάλασσα ενώ δεν λείπουν και τα στιγμιότυπα από τις νυχτερινές εξόδους της.

Μετά από αυτά τα ανέμελα φωτογραφικά καρέ όμως, ήρθε ακόμη ένα στιγμιότυπο, αυτή τη φορά από τον γιο της, τον Νικόλα, ο οποίος απαθανάτισε μια υπέροχη στιγμή με τη μητέρα του και τον αδερφό του.

Ο χορός της Σοφίας Αλιμπέρτη με τον γιο της Μιχαήλ
Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες φαίνεται η Σοφία Αλιμπέρτη με τον μεγαλύτερο γιο της, τον Μιχαήλ -Άγγελο, να χορεύουν ανέμελοι σε νυχτερινό μαγαζί, ενώ η καλοκαιρινή διάθεση φαίνεται πως τους έχει φτιάξει το κέφι.

Μητέρα και γιος με casual looks χορεύουν χαμογελαστοί και όπως φαίνεται προς το τέλος του βίντεο αγκαλιάζονται και συνεχίζουν στους ρυθμούς της μουσικής. Πίσω από την κάμερα που απαθανάτισε αυτήν την τρυφερή στιγμή βρίσκεται ο μικρότερος γιος, ο Νικόλας, γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky.

Η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Γιάννης Πάριος γνωρίστηκαν το 1986 και απέκτησαν δύο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα. Το 1992 απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ, και το 1997 τον δεύτερο, Νικόλα, οι οποίοι σήμερα έχουν πάρει καλλιτεχνική πορεία.

Ο Μιχαήλ ασχολείται με τη φωτογραφία πραγματοποιώντας εκθέσεις, ενώ ο Νικόλας, ασχολείται με τη μουσική και μετρά επιτυχημένα τραγούδια και συναυλίες.

sofia alimperti mixail 1

sofia alimperti mixail 2

sofia alimperti mixail 3

sofia alimperti mixail 4

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos