Jean Paul Gaultier: Στη Μύκονο και τα Ματογιάννια μαζί με τον Έλληνα φίλο του, Κωνσταντίνο Καταλακινό

09 Σεπτεμβρίου 2024 11:11

Ο Jean Paul Gaultier ψήφισε και φέτος Μύκονο για διακοπές. Στα Ματογιάννια οι paparazzi δεν χρειάστηκε να προσπαθήσουν πολύ για να τραβήξουν εικόνες.

Στα 72 του χρόνια, ο Jean Paul Gaultier συνεχίζει να δημιουργεί και να επισκέπτεται την Ελλάδα, με τη Μύκονο να έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Για ακόμα μια χρονιά έκανε βόλτες στα Ματογιάννια και κέντρισε τα φλας των paparazzi. Από τις συχνές επισκέψεις του, στο νησί των Ανέμων, έχει δημιουργήσει φιλίες και όπως φαίνεται, ο ίδιος περνάει υπέροχα όποτε παίρνει το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

O καταξιωμένος 72χρονος σχεδιαστής που λατρεύει το νησί των Ανέμων εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV σε χαλαρή και ανέμελη βόλτα στα Ματογιάννια μαζί με τον Έλληνα φίλο του, Κωνσταντίνο Καταλακινό.

Η Μύκονος αποτελεί must προορισμό διακοπών για τον διάσημο designer, ο οποίος εδώ και δεκαετίες την επιλέγει για να ξεκουραστεί, ενώ είναι από τους πρώτους που διαφήμισαν τις ομορφιές της ανά τον κόσμο.

Ο Jean Paul Gaultier μαθήτευσε στις αρχές της δεκαετίας του 1970 στους οίκους Patou και Πιερ Καρντέν. Δημιούργησε την πρώτη του κολεξιόν ετοιμοφόρετων ενδυμάτων το 1976. Εδραίωσε τον μύθο του enfant terrible της μόδας, με τη δουλειά του που ισορροπεί, μεταξύ του ριζοσπαστικού και του συμβατικού.

Εισήγαγε τις φούστες για άνδρες και συνετέλεσε στο να γίνει αποδεκτό το τατουάζ από τις μάζες. Καθιέρωσε την εμπορική σειρά Gaultier (1988), σχεδίασε για τον κινηματογράφο και συνεργάστηκε με διάσημους καλλιτέχνες, όπως η Μαντόνα. Το 1997 μεταπήδησε στην υψηλή ραπτική, κάνοντας επιδείξεις στο Παρίσι.

newsit.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos