Η Σοφία Αλιμπέρτη στο αριστοκρατικό σπίτι της στην Πάρο -Στρώνει το τραπέζι στην αυλή

14 Σεπτεμβρίου 2024 13:06

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει μετακομίσει εδώ και πολλά χρόνια από την Αθήνα και ζει μόνιμα στην Πάρο.

Η πρώην σύζυγος του Γιάννη Πάριου, ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει δημιουργήσει το δικό της σπίτι και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο νησί.

Η ίδια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram στον οποίο δημοσιεύει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Πρόσφατα μάλιστα έδειξε στο κοινό της ένα σημείο από το σπίτι της: την υπέροχη αυλή της με το μεγάλο τραπέζι.

«Έστρωσα το Κυριακάτικο τραπεζομάντηλο και ας είναι Πέμπτη», έγραψε στη λεζάντα του στόρι που δημοσίευσε.

Η φωτογραφία της Σοφίας Αλιμπέρτη

alimperti 0

Κατά διαστήματα, η ίδια αλλά και οι γιοι της έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι στην Πάρο, που είναι minimal, μοντέρνο και παραδοσιακό ταυτόχρονα.

spiti paros

Το σαλόνι είναι τοποθετημένο σε open plan διάταξη, με έμφαση στο λευκό και στις ξύλινες επιφάνειες.

alim

Η επίπλωση είναι λιτή, όμως τα αντικείμενα κάνουν τη διαφορά.

good job 0

Θυμίζουμε πως η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Γιάννη Πάριο, τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και τον good job nicky -ο πρώτος ασχολείται με τη φωτογραφία και ο δεύτερος ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του στη μουσική.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: «Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social media… Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι».

{https://www.instagram.com/p/Cjaep9PInvK/?utm_source=ig_web_copy_link}

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με τον χρόνο που περνάει και την ηλικία και αν αυτή την τρομάζει, η 58χρονη Σοφία Αλιμπέρτη τόνισε: «Το σύμπαν είναι άχρονο και, όπως λέει και μια φίλη μου, άπαχο. Ο χρόνος είναι δικό μας κατασκεύασμα. Δεν υπάρχει ηλικία, υπάρχει διάθεση. Υπάρχει ίσως η εμπειρική ηλικία και υπάρχει και η βαρύτητα. […] Δεν κάνω παρεμβατικά πράγματα για να φαίνομαι νεότερη, αλλά για να έχω μια καλύτερη υγεία στο πρόσωπο. Κάνω πράγματα που συντηρούν την ηλικία σε ένα καλύτερο επίπεδο. θα με σοκάρει η ρυτίδα; Θέλω να μεγαλώσω, να γίνω γιαγιά, να έχω εγγόνια, το θέλω όλο».

bovary.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos