Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Nammos της Μυκόνου με εκλεκτή παρέα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ταξίδεψαν στη Μύκονο για να αποφορτιστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Δυο χρόνια μετά τον γάμο τους, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι γονείς δύο παιδιών, που είναι τα πάντα για εκείνους. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και όπως φαίνεται συνεχίζει τα ταξίδια και μετά το καλοκαίρι. Οι δυο τους εμφανίστηκαν στη Μύκονο να κάνουν μπάνιο και αμέσως μετά πήγαν στο Nammos, μαζί με ένα φιλικό τους ζευγάρι.

spiropoulou

Σχεδόν τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αυτές τις μέρες η παρουσιάστρια βρίσκεται για ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε στο Nammos μαζί με τον σύζυγό της. Η ξανθιά καλλονή πέρασε μερικές χαλαρές στιγμές έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ το ευτυχισμένο ζευγάρι στο beach bar restaurant της Ψάρρους συνάντησε και συνομίλησε με τον επενδυτή του Dragon’s Den, Λέων Γιοχάη, και την σύζυγό του.

Όσον αφορά την έλευση του δεύτερου παιδιού της η «Queen Ντίνα» σε συνέντευξή της δήλωσε: «Τα συναισθήματά μου είναι χαρά, ευλογία. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι. Είμαστε λίγο παραδοσιακοί, οπότε θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, Βασίλης. Πολλοί Βασίληδες, αλλά βολεύει, θα τους γιορτάζουμε μαζί. Είναι ίδιος με τον άντρα μου, όνομα και πράμα».

Η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύτηκαν τον Οκτώβρη του 2022 και απέκτησαν τον πρώτο τους γιο, Βλάσση, στις 3 Ιανουαρίου 2022, ενώ τον μικρό Βασίλη στις 2 Ιουλίου 2023.

πηγή: newsit.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos