Cardi B: Το twerking με το αποκαλυπτικό φόρεμα για τα 32α γενέθλιά της

14 Οκτωβρίου 2024 11:31

«Τρελαίνομαι που δεν με αντιμετωπίζουν σαν την Cardi B αλλά σαν την Camilla (λεπτομέρεια: αυτό ήταν το όνομά μου ως στρίπερ)» έγραψε η 32χρονη τραγουδίστρια.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η εμφάνιση της Cardi B στο πάρτι για τα 32α γενέθλιά της, στη Νέα Υόρκη, την Παρασκευή.

Η τραγουδίστρια επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα που από την μπροστά πλευρά τόνιζε το ντεκολτέ της και από την πίσω πλευρά αποκάλυπτε τη γεμάτη τατουάζ πλάτη της.

Για να κάνει, δε, ακόμα πιο εμφατική την παρουσία της λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Offset, η Cardi B χάρισε στους παριστάμενους ένα απολαυστικό twerking.

{https://www.instagram.com/reel/DBEfJwTu4P8/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η ίδια με ανάρτησή της λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το φόρεμά της.

«Το φόρεμα που θα φορούσα για τα γενέθλιά μου ήταν αρκετά μικρό και δεν υπήρχε πολύ ύφασμα... οπότε πήγα στο Staten dolls gentlemen’s club στο οποίο εργαζόμουν για 4 χρόνια και αγόρασα αυτό το μικροσκοπικό φόρεμα γιατί τίποτα δεν θα με σταματούσε. Τρελαίνομαι που δεν με αντιμετωπίζουν σαν την Cardi B αλλά σαν την Camilla (λεπτομέρεια: αυτό ήταν το όνομά μου ως στρίπερ)» έγραψε η 32χρονη τραγουδίστρια.

{https://www.instagram.com/p/DBFFt3GvlAR/?utm_source=ig_web_copy_link}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos