Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Ξέμεινε στη Μύκονο και «έστησε» τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ιεροκλή Μιχαηλίδη περίμεναν, κανείς δεν εμφανίστηκε τελικά στο Χαμογέλα και πάλι, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να κάνει αέρα για να συνέλθει από το «στήσιμο» που δέχτηκε από τον ηθοποιό.

Φυσικά, όλα αυτά με πολύ χιούμορ και αγάπη για τον ηθοποιό, ο οποίος δεν κατάφερε να φτάσει στο πλατό, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με την πτήση του από τη Μύκονο.

Τι συνέβη με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη;
Στη συνέχεια, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα της εκπομπής για να ζητήσει συγγνώμη και να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Όπως είπε, στο αεροπλάνο στο οποίο επιβιβάστηκε για να επιστρέψει στην Αθήνα από τη Μύκονο, παρουσίασε βλάβη στον έναν κινητήρα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω στο αεροδρόμιο και να πάρουν άλλο αεροπλάνο.

«Προκειμένου να πέσουμε, καλύτερα που δεν βγήκαμε στον αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και υποσχέθηκε ότι σε κάποια από τις επόμενες εκπομπές θα πάει στο πλατό, όπως είχαν συμφωνήσει.


znews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos