Grand Hotel: H Αλίκη το σκάει αλλά ο Πέτρος δεν…

26 Οκτωβρίου 2024 21:04

Ο Πέτρος και η Αλίκη σχεδιάζουν να φύγουν μαζί από το Grand Hotel, όπως ο Πέτρος θα μείνει πίσω τελευταία στιγμή, λόγω εξελίξεων στις έρευνες.

H Αλίκη θα αντιμετωπίσει ένα δίλημμα, όταν ο Πέτρος της ζητήσει να φύγει μαζί του και να ξεκινήσουν οι δυο τους μία καινούργια ζωή. “Έλα μαζί μου, μακριά από όλους. Θα κάνουμε μία νέα αρχή. Θα είναι δύσκολα αλλά τουλάχιστον θα είμαστε οι δυο μας” .

Grand Hotel: Η Ελένη πείθει τον Νικόλα να παντρευτούν κρυφά

“Δεν ξέρω, αυτό που μου ζητάς είναι δύσκολο. Πρέπει να το σκεφτώ” του απαντάει εκείνη. Στο μεταξύ ο Χρόνης επιστρέφει στο ξενοδοχείο αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια για τον φόνο της Βασιλικής.

Η Πελαγία, με τη σειρά της, ως μοναδική μάρτυρας φοβάται για τη ζωή της αλλά αντιμετωπίζει κι ένα ισχυρό ηθικό δίλημμα, για το αν θα πει την αλήθεια για όσα είδε. Πιεζόμενη από την Κυβέλη να μην ανοίξει το στόμα της γιατί θα υποστεί τις συνέπειες τελικά αποφασίζει να σιωπήσει.

Grand Hotel: Την στήνει στο σταθμό και τελικά δεν πάει ποτέ

Την στήνει στο σταθμό και τελικά δεν πάει ποτέ

 

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν η Αλίκη παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει μαζί με τον Πέτρο. Έτσι, αποφασίζει να γράψει ένα γράμμα στο Ρήγα μέσα από το οποίο τον χωρίζει και τον ενημερώνει ότι φεύγει για πάντα από το ξενοδοχείο και τη ζωή του. Όταν ο Ρήγας το διαβάσει χάνει την γη κάτω από τα πόδια του ενώ όλοι είναι έτοιμοι για την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του γάμο του με την Αλίκη που είναι άφαντη.

Η κοπέλα πάει στο σταθμό για να συναντήσει τον Πέτρο προκειμένου να το σκάσουν μαζί. Όμως ο Χρόνης επιστρέφει δυναμικά στο ξενοδοχείο και παρά τις προσπάθειες της Κυβέλης να τον αποτρέψει ανακρίνει τόσο το προσωπικό όσο και τα μέλη της οικογένειας Γαζή, που φαίνονται να τρομοκρατούνται.

Ο Πέτρος μέσω του Νικόλα θα βοηθήσει τον αστυνόμο να βρει ένα στοιχείο κλειδί για την υπόθεση. Η αναπάντεχη τροπή των γεγονότων θα τον κρατήσει στο ξενοδοχείο και δεν θα πάει στο ραντεβού του με την Αλίκη, όπως διαβάζουμε στο tv24.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos