Η ηθοποιός μαζί με τον μικρό Κίμωνα ταξίδεψαν στη Σχοινούσα, όπως μαρτυρούν τα στιγμιότυπα που έχει μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Εκεί οι μέρες κυλούν χωρίς πρόγραμμα με βόλτες στα σοκάκια και μπάνια στη θάλασσα μέχρι να δύσει ο ήλιος.
«Μια φορά και ένα νησί και τέτοια…» έγραψε η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη λεζάντα της ανάρτησής της, δείχνοντας πως οι μέρες και οι νύχτες της στο νησί μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι.
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στην Παραλία στη Σχοινούσα
Credit: chrysamichalopoulou/Instagram
Η Σχοινούσα στο σούροπο
Credit: chrysamichalopoulou/Instagram
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στη Σχοινούσα
Credit: chrysamichalopoulou/Instagram
Ο μικρός Κίμωνας κατάφερε για μία ακόμη φορά να κλέψει την παράσταση με μαγιό βερμούδα, καλοκαιρινό πουκάμισο και καπέλο.
Ο γιος της Χρύσας Μιχαλοπούλου στη Σχοινούσα
Credit: chrysamichalopoulou/Instagram
Ο γιος της Χρύσας Μιχαλοπούλου στη Σχοινούσα
Credit: chrysamichalopoulou/Instagram
Ο μικρός Κίμωνας θα γίνει 3 χρόνων τον Σεπτέμβριο. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ωστόσο ο καρπός του έρωτά τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά τους.
Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω»
Η Χρύσα Μιχαλοπούλου στα τέλη Ιανουαρίου βρέθηκε καλεσμένη της Ναταλίας Αργυράκη στο podcast “Νέα γυναίκα μόνη δεν ψάχνει” και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.
«Νομίζω ότι είμαι η γυναίκα μόνη δεν ψάχνει» είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός. «Εγώ δεν νομίζω ότι μπορώ να ξαναγαπήσω. Ακούγεται πολύ μαύρο και περίεργο, αυτό που λέω. Έχω αγαπήσει και έχω πονέσει πολύ. Έχει κλείσει το κεφάλαιο για τα επόμενα χρόνια τουλάχιστον. Άμα δούμε κανένα πυροτέχνημα, θα σου πω αλλά πολύ δύσκολα!» είπε ενώ για το “για πάντα” στις σχέσεις σχολίασε: «Το για πάντα υπήρχε παλιά. Τώρα μια σχέση δεν πιστεύω πως μπορεί να κρατήσει για πάνω από 5-10 χρόνια. Το πιστεύω βαθιά, δεν γίνεται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο! Αλλά το για πάντα δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι με τον άλλο. Είσαι με έναν άνθρωπο, χωρίζεις αλλά αυτό… κρατάει. Είναι προτιμότερο να χωρίσεις όταν είσαι ερωτευμένος και αγαπάς κάποιον, παρά όταν φύγουν όλα αυτά. Μετά δεν θα θες να τον ξαναδείς κλπ».