×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 - Psts.gr

Η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου συνάντηση με τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα σήμερα Δευτέρα 18 Νοεμβρίου η συνεδρίαση του Συντονιστικού των φορέων Πάρου - Αντιπάρου για την υγεία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάποιος συμπολίτης μας, εκεί ψηλά στους Αγίους Αναργύρους, αποφάσισε σήμερα το απόγευμα να αδειάσει την πισίνα του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 20:19

Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα 23 και 24/11/2013

Συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου 2013 τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Κυκλάδων με πλούσια αγωνιστική δράση.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φιλικό παιχνίδι ποδοσφαίρου ανάμεσα στους παλαίμαχους του Νηρέα και τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων ΑΕΚ διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ο.Μ. Πάρου - Αντιπάρου του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τα Μέλη και τους Φίλους του ΣΥΡΙΖΑ σε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τροπολογία για την αυτοτελή λειτουργία των νοσοκομείων Σύρου και Νάξου και την ακύρωση της διασύνδεσής τους, κατέθεσε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και άλλοι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Τήνου κ. Παναγιώτης Κροντηράς συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) κ. Γιάννη Μανιάτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 16:42

Ανακοίνωση Σ.Ε.Δ.Ε.Υ.Α.Π

Οι δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών καθώς και δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών ότι κατόπιν αξιολόγησης (από ποιούς;), ενδέχεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 14:14

Μπάσκετ: Τα αποτελέσματα 16 και 17/11/13

Τρία παιχνίδια διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου 2013 για τα πρωταθλήματα μπάσκετ Κυκλάδων. Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες έχουν ως εξής:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos