×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 304/2001 (ΦΕΚ 207/τ.Α/21-9-2001) η 14η Σεπτεμβρίου καθιερώθηκε ημέρα μνήμης της γενοκτονίας του Ελληνισμού της Μ. Ασίας από το Τουρκικό κράτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Σεπτεμβρίου 2013 στο κτήριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Τσιροπινά) με θέμα το έργο «Κατασκευή Λιμενικού Έργου Πολωνίων ν. Μήλου» .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήνυμα Δημάρχου Πάρου Χρήστου Βλαχογιάννη για τη νέα σχολική χρονιά:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς συμπίπτει με τους αγώνες που αρχίζουν να ξεδιπλώνονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης ενάντια στις διαθεσιμότητες και τις απολύσεις , στην φτώχεια και την εξαθλίωση, συμπίπτει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί ημέρα Παρασκευή 13 /9/ 2013 και ώρα 11:30 με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), με θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, ως συνεργαζόμενο φορέα υλοποίησης προχωρούν στην σύσταση και λειτουργία Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ομόφωνη ήταν η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου σχετικά με το θέμα για συνέχιση η μη της συμμετοχής του συλλόγου στο συντονιστικό για την υγεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων Πάρου - Αντιπάρου «Μαντώ Μαυγογένους» σε σημερινό δελτίο τύπου αναφέρεται στους «διαδοχικούς ελέγχους από το ΣΔΟΕ για τις παράνομες βίλες που λειτουργούν στο νησί μας». Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos