×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Συνεχίζεται η στήριξη στο συντονιστικό για την υγεία

10 Σεπτεμβρίου 2013 15:03

Ομόφωνη ήταν η απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου - Αντιπάρου σχετικά με το θέμα για συνέχιση η μη της συμμετοχής του συλλόγου στο συντονιστικό για την υγεία.

Ακολουθεί η σημερινή ενημέρωση από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου - Αντιπάρου.

Πάρος, 10/09/2013

Αριθ. Πρωτ.: 161/2013

Προς: Συντονιστικό Υγείας

Κοιν.: Σύλλογοι - Φορείς - ΜΜΕ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας, την Δευτέρα 9/9/2013, προτάθηκε από τον Πρόεδρο, να συζητηθεί προ ημερησίας, το θέμα για συνέχιση η μη της συμμετοχής, του συλλόγου μας, στο συντονιστικό για την υγεία.

Μετά από τοποθετήσεις και προτάσεις των μελών του Δ.Σ., αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως ο Σύλλογος μας ,συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά, στο συντονιστικό υγείας, με εκπρόσωπο το μέλος του Δ.Σ τον Αναστάσιο Τριαντάφυλλο και αντικαταστάτη τον Πρόεδρο Απόστολο Αλιπράντη. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή μας, στο συντονιστικό υγείας, είναι:

Α) Η ύπαρξη προεδρείου και γραμματειακής υποστήριξης (για να υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση, για την συμμετοχή των μελών, στην συντονιστική).

Β) Οποιοδήποτε έγγραφο με αποστολέα το συντονιστικό, να έχει πρώτα κοινοποιηθεί στο κάθε μέλος, για τυχόν παρατηρήσεις και διορθώσεις.

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος θα συνεχίσει να πρωτοστατεί και να συμμετέχει σε ότι αφορά το θέμα της υγείας, για τα νησιά μας, εφόσον βέβαια τα παραπάνω γίνουν αποδεκτά από τα μέλη, που συμμετέχουν στην συντονιστική επιτροπή υγείας.

Τέλος, καλούμε όλους τους συλλόγους - φορείς να συμμετέχουν ενεργά στην επόμενη συνεδρίαση του συντονιστικού για την υγεία.

Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη,

γιατί η υγεία είναι πάνω απ' όλα και δεν περισσεύει κανένας...

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με ιδιαίτερη τιμή για το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Πάρου - Αντιπάρου

Ο Πρόεδρος

Αλιπράντης Απόστολος

Ο Γεν. Γραμματέας

Κρητικός Ηλίας

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos