×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 23:59

Αντίπαρος: Προστασία Δημοτικού Σχολείου

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου εργάτες και υπάλληλοι του Δήμου Αντιπάρου κατέστρεψαν την εξωτερική μάντρα του σχολείου για να δημιουργηθεί χώρος εγκατάστασης μονάδας αφαλάτωσης (τύπου κοντείνερ).

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 23:56

Ακαδημίες ΑΜΕΣ ΜαρπησσαΙκός

Αγαπητοί γονείς ,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ θέλοντας να ενθαρρύνει τα αθλητικά ιδεώδη του τόπου μας ,ξεκινάει τα τμήματα ακαδημιών ποδοσφαίρου ,μπάσκετ και βόλεϊ από τον Σεπτέμβριο έως και Μάιο .

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με αφορμή δημοσιεύματα και διαρροές στοιχείων από την έκθεση του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αγκάλιασαν το νεοσύστατο Σύλλογο του Αμπελά , στήριξαν τη 1η μας παραδοσιακή αγορά , κατά τον εορτασμό της τοπικής πανήγυρις του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του ν. 3852/2010 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον έκτο όμιλο της Football League 2 κληρώθηκε η ΑΕΚ. Με Πανναξιακό και τέσσερις ομάδες από την Κρήτη τα μοναδικά της «ταξίδια» εκτός Αττικής. Στις 22/9 η σέντρα στο πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 13:21

Ο Πανναξιακός 1-0 την Προοδευτική

Βελτιωμένος ο Πανναξιακός σε σχέση με το πρώτο φιλικό ματς κόντρα στη Μύκονο, πήρε χθες τη νίκη με σκορ 1-0 απέναντι στην Προοδευτική,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Παίδων - Νέων θα πραγματοποιηθεί

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 13:04

Διακομιδή 70χρονου από Πάρο για Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε σήμερα, διακομιδή ασθενή, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos