×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Κατατέθηκαν από το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και συζητούνται αύριο στη Βουλή οι νομοθετικές ρυθμίσεις για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στην τροπολογία 828/6 με την οποία το πρόγραμμα συνεχίζεται, μετεξελίσσεται και διευρύνεται.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης και πώλησης ναρκωτικών ουσιών, κατόπιν επιχείρησης, ευρείας κλίμακας, του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου, σε συνεργασία με την ΕΛ. ΑΣ του ΥΠΤΠ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου « Σκόπας ο Πάριος » προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του να τιμήσουν με την παρουσία τους το πρώτο κάλεσμα για τις χειμωνιάτικες δραστηριότητες του την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του συλλόγου « Δεξαμενή »

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πτώση της Χρυσής Αυγής κατά τέσσερις ποσοστιαίες μονάδες, μετά τη δολοφονία στο Κερατσίνι, αποκαλύπτει δημοσκόπηση, που διενήργησε η εταιρεία Alco στο διάστημα 20-23 Σεπτεμβρίου. Επίσης, υπεροχή της ΝΔ (21%) έναντι του δεύτερου κόμματος, του ΣΥΡΙΖΑ (19,2%), αποτυπώνει η ίδια δημοσκόπηση σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου, πιθανότατα, οδηγείται ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς. Η αποστολή που επρόκειτο να τον μεταφέρει σε σωφρονιστικό κατάστημα της επαρχίας, και πιθανότατα στο Μαλανδρίνο, αναχώρησε από τη ΓΑΔΑ και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις 6.30 το πρωί της Τετάρτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 12:35

Ο Δον Κιχώτης χορεύει με Γάτες

Η Μαρινέλλα «συναντιέται» με τη Σοφία Βέμπο, σε ένα φιλόδοξο ελληνικό μιούζικαλ πάνω στην πολυτάραχη ζωή και τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 12:20

Το Spotify ήρθε στην Ελλάδα

Διαθέσιμο για υπολογιστές και «έξυπνες» συσκευές.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 03:20

Αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο

Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με τον κόσμο της Πάρου η χορωδία του συλλόγου μας, εμφανίσθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 στον αύλειο χώρο του Δημοτικής Αίθουσας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos