Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Μια μοναδική συνεύρεση από δεξιοτέχνες οργανοπαίχτες....

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης μαζί με το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA βρίσκεται από την Παρασκευή στην Πάρο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής μαγειρικής που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:00 μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 17:49

Η Ελληνική Δημοκρατία δεν κινδυνεύει

Η Ν.Δ με τον εκλεγμένο αρχηγό της Α. Σαμαρά ήταν ό,τι το δυνατόν καλύτερο που διέθετε το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας για να σταματήσει τον εθνικό και κοινωνικό διεθνή εξευτελισμό της Χώρας και την οικονομική καταστροφή της .

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Έτσι γίνεται πάντα..Κάθε, έθνος στο Πλανήτη μας προοδεύει όταν οι ηγέτες που, έχει. Αναγνωρίζουν, ( πάνω από όλα ) το συμφέρον της "Πατρίδας" στο

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 17:43

Σίφνος: Προσφέρω=Αγαπώ

Ας ανοίξουμε και φέτος την αγκαλιά μας σε όσους συμπατριώτες μας, ηλικιωμένους, οικογένειες της Σίφνου με παιδιά και ανήμπορους, χρειάζονται την αγάπη και τη φροντίδα μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής του περιφερειακού Συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 27-09-2013 μεσημβρινές και απογευματινές ώρες συνελήφθησαν στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ένα μαγικό «σκηνικό» πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή δοκιμή της Ορχήστρας της ΕΛΣ στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τις συλλήψεις για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αλλά και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, συζήτησαν Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, σε σύντομη συνάντηση που είχαν στη Νέα Υόρκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos