Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 - Psts.gr

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκίνησε στη Μύκονο, υπό την αιγίδα του Δήμου, το Σεμινάριο του Πανεπιστημίου Αιγαίου «Πολιτικές Ανάπτυξης κρουαζιέρας και marquee προορισμοί: προοπτικές και απειλές».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 21:07

Σίφνος: Χριστουγεννιάτικο χωριό

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στην πλατεία Ηρώων στην Απολλωνία, για τέταρτη χρονιά φέτος, θα στολίσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στη Σίφνο, με χρώματα, μυρωδιές, κατασκευές, ομαδικά παιχνίδια και δώρα, δίνοντας χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 21:00

Εικαστικές πινελιές στον Πρόδρομο

Με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού» ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου ''Σκόπας ο Πάριος'' σε συνεργασία με την παιδαγωγό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, "Σύρος, Ένα Βήμα Μπροστά", "Κίνηση Πολιτών Σύρου" και "Λαϊκή Συσπείρωση", συμφώνησαν και συνυπέγραψαν επιστολή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λύση στο πρόβλημα της λειτουργίας των σφαγείων της Νάξου και της Τήνου έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 20:51

Συλλήψεις σε Θήρα, Μύκονο και Μήλο

Στις 03-12-2014 το μεσημέρι συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 55χρονος ημεδαπός γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου με ποινή φυλάκισης -2- έτη για οφειλές στο Δημόσιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Παρίων, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Δ.Κ. Νάουσας σας προσκαλούν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Κέντρο Δια βίου μάθησης σε συνεργασία με το Αστ/κο τμήμα Πάρου πραγματοποίησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα: «ΑΣΦΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ - ΟΔΗΓΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ» την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» στην Παροικία Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβλήθηκε η δίκη για το Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos