Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2019 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ [2063] είναι οι εξής: 7, 11, 6, 10, 13 και Τζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 12 Απριλίου θα διεξαχθούν οι πρόωρες εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην έναρξη του 11ου Συνεδρίου Εμπορικών Συλλόγων νομού Κυκλάδων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στην Τήνο, στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού, συμμετείχε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tην εισβολή αστυνομικών στην κυριακάτικη απογευματινή προβολή της ταινίας Joker στον κινηματογράφο Αελλώ, για να απομακρύνουν παιδιά κάτω των 18 ετών, καταγγέλουν πολίτες, ενώ ήδη πλήθος σχετικών αναρτήσεων κάνει το γύρο των social media.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το psts.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Το Σημείο Τομής» ( Οur Βasement) της Μαρθίλιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέο πλαίσιο για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις που επεξεργάζονται τα υπουργεία Τουρισμού και Οικονομικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκαν μετά από κλήρωση, οι τυχεροί του Διαγωνισμού που κερδίζουν δώρο με δώρο 2 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Αἴας»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο φάρος καταμεσής του διαύλου, είναι το περίφημο αλεώριο του Ξέρξη, αφού πρόκειται για τον πιο αρχαίο φάρο της ανθρωπότητας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα φορολογική κλίμακα για τα φυσικά πρόσωπα από 1.1.2020 - Διατήρηση του αφορολογήτου ορίου - Ηλεκτρονικές αποδείξεις για το 30%

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos