Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου συνεχίζοντας τις επαφές της με διάφορους υπηρεσιακούς και πολιτικούς φορείς, πραγματοποίησε την 1η Μαρτίου 2020 μέσω του Προέδρου της κ. Ρούσσου Σταύρου και του Γεν. Γραμματέα κ. Τασιούλη Γεωργίου, συνάντηση με τον Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Φίλιππο Φόρτωμα, στην Ερμούπολη Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε προληπτική απολύμανση όλων των σχολικών κτιρίων του Δήμου Πειραιά, για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών, προχωρά η διεύθυνση Παιδείας και οι Σχολικές Επιτροπές του δήμου, λόγω κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξι μήνες έμεινε στην προεδρία του νευραλγικού Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) η κυρία Χατζηπέτρου πριν παραιτηθεί για να αναλάβει νέα θέση ευθύνης και ενώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πιστοί εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού απέχουν από τις θρησκευτικές υποχρεώσεις τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δωρεάν όλη την διάρκεια του χρόνου θα μεταφέρονται όλοι οι επιβάτες, μόνιμοι κάτοικοι και επισκέπτες, καθώς και τα ιδιωτικής χρήσεως αυτοκίνητα τους από και προς το Καστελλόριζο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός… χτυπά ξανά στην χώρα μας! Γυναίκα στην Θεσσαλονίκη το 32ο επιβεβαιωμένο κρούσμα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsit.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νέα ανακοίνωση, η πρυτανεία του Παντείου Πανεπιστημίου ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για κρούσμα κορωνοϊού, και έτσι το ίδρυμα θα λειτουργήσει αύριο, Παρασκευή κανονικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το βίντεο με το διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι να παρακινεί όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει προτάσεις για δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν με την ευκαιρία των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστια είναι η ανησυχία που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός στη χώρα μας. Την λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση του ζητούν ΙΣΑ, ΠΟΕΔΗΝ και οι εργαζόμενοι στον «Ευαγγελισμό».

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυο Έλληνες δημοσιογράφους συνέλαβαν οι τουρκικές αρχές στην Ανδριανούπολη, όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ1.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos