Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 37, 22, 15, 39, 25 και τζόκερ ο αριθμός 17.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έκτορος Κάθαρσις» είναι η Ιλιάδα από την πλευρά του Έκτορα. Ο Δημήτρης Λάλος, με όχημα το ομηρικό έπος, επιχειρεί αφενός την ανάδειξη του μύθου από την σκοπιά του Έκτορα – μία σπάνια προσέγγιση του κειμένου- αφετέρου την «αποκατάσταση» του ήρωα στη θέση που του αρμόζει, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα υψηλά ιδανικά που διέπουν τα Ομηρικά Έπη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η λειτουργία του «edupass.gov.gr» επεκτείνεται στις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα υπέροχο ταξίδι στον πολιτισμό ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 5 Νοεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για 2η δόση του εμβολίου Johnson&Johnson, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά πού εντοπίστηκαν τα νέα κρούσματα που προκάλεσε ο κορονοϊός

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.165, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό ναυάγιο που σημειώθηκε ανοιχτά της Χίου, το πρωί της Τρίτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θάλεια Ματίκα έδωσε συνέντευξη στο YouflyRadio, μέσα από την εκπομπή Zip The Day με την Μελίνα Αδαμοπούλου. Παρέα, μίλησαν για το θέατρο, την σκηνοθεσία και τα επόμενά της βήματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε συνέντευξή της στους βρετανικούς « Sunday Times », η Πρισίλα Τσαν (36), σύζυγος του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ (37), μιλά για την ανατροφή των παιδιών της και ρίχνει φως στην οικογενειακή ζωή του δισεκατομμυριούχου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos