Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

Μπορεί επί μήνες στην Πάρο να μην έπεσε σταγόνα βροχής από τον ουρανό, μπορεί η ύπαιθρος του νησιού να παρέμεινε εντελώς άνυδρη και κατάξερη μέσα στο φθινόπωρο, ωστόσο, το τελευταίο πενθήμερο, η δυσχερής αυτή για τις αγροτικές εργασίες και τα αποθέματα ύδατος συνθήκη, άλλαξε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μπόρις Τζόνσον «πάτησε το κουμπί» εν μέσω φόβων ότι η μετάλλαξη Όμικρον θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα στα νοσοκομεία μέχρι το τέλος του έτους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη μάχη με τον κορωνοϊό έχασε ο ιερέας Νικόλαος Βερνέζος, σήμερα το πρωί, με το Προκόπι Ευβοίας να βυθίζεται στη θλίψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στη χειμερινή αιμοδοσία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 546 συμμετοχές, προσφέροντας 502 φιάλες αίματος και μάλιστα σε περίοδο πανδημίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τροπολογία προβλέπει τη μείωση των ελάχιστων ημερών ασφάλισης, από 100 σε 50, για τη χορήγηση τακτικού επιδόματος ανεργίας στους εποχικά απασχολούμενους σε τουρισμό-επισιτισμό και στις υπόλοιπες κατηγορίες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η Απογραφή Πληθυσμού-Κατοικιών 2021, η οποία διενεργείται από την  Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) σε ολόκληρη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.899, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας. Στην ατζέντα της συζήτησής τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πολιτική Συμφωνία των κρατών-μελών στο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών Ecofin, ως προς την Πρόταση Οδηγίας για το ΦΠΑ, φωτίζει τον δρόμο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos