Πάρος: Έσπασε η «γκίνια» της ανομβρίας στο νησί - Βροχερό πενθήμερο με ικανοποιητικό υετό – Διακοπές ρεύματος

08 Δεκεμβρίου 2021 21:09

Μπορεί επί μήνες στην Πάρο να μην έπεσε σταγόνα βροχής από τον ουρανό, μπορεί η ύπαιθρος του νησιού να παρέμεινε εντελώς άνυδρη και κατάξερη μέσα στο φθινόπωρο, ωστόσο, το τελευταίο πενθήμερο, η δυσχερής αυτή για τις αγροτικές εργασίες και τα αποθέματα ύδατος συνθήκη, άλλαξε.

Από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου οι ουρανοί στην Πάρο ήταν «ανοιχτοί» και η βροχόπτωση που έπεσε, κατά διαστήματα ισχυρή και παρατεταμένη, έφερε συνολικό υετό 52 χιλιοστών.

Αναλυτικά τώρα, η πιο βροχερή μέρα ήταν το Σάββατο 4/12 24ωρο κατά το οποίο καταγράφηκε υετός 18,8 χιλιοστών. Ακολουθούν η Τετάρτη 8/12 με υετό 12,4 χιλιοστά, η Παρασκευή 3/12 με 8,6 χιλιοστά, η Τρίτη 7/12 με 7,4 χιλιοστά και η Δευτέρα 6/12 με 4,8 χιλιοστά.

Μάλιστα εξαιτίας παροδικά έντονων φαινομένων, σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στις Λεύκες και στον Κώστο από τις 11 περίπου το βράδυ της Τρίτης μέχρι το πρωί στις 9 της Τετάρτης 8/12, λόγω της πτώσης κεραυνού σε κολώνα της ΔΕΗ στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos