Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων για Μόνιμες δομές τηλεκπαίδευσης για τα μικρονήσια κατέθεσε η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού με Α.Π 3639-28/1/2021 στο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Έφη Αχτσιόγλου είναι πέντε μηνών έγκυος

Κατηγορία LIFESTYLE

Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους... στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 51 ετών Αμερικανός ερευνητής που υπήρξε πρωτοπόρος στη διαμόρφωση ενός rapid test για τη διάγνωση του κορωνοϊού με τη χρήση σάλιου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία στη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων με θέμα το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με θέμα την απογραφή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόσφατα ξεκίνησαν εργασίες επιδιόρθωσης των εξωτερικών όψεων του Δημαρχείου Πάρου. Τα αναμενόμενα προβλήματα εμφανίστηκαν αμέσως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι τα άλλα μεγάλα ονόματα που περιμένουμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα και τι συμβαίνει στο εξωτερικό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 20:14

Αυτούσιος ο νέος εκλογικός νόμος

Διαβάστε και τα 77 άρθρα του νέου εκλογικού νόμου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ιβηρική υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα, όπου δεσπόζει το ντέρμπι στην Πορτογαλία μεταξύ Σπόρτινγκ και Μπενφίκα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου ολοκληρώνεται και παραδίδεται στον παριανό λαό το έργο επισκευής – υποστύλωσης του Αλιευτικού Καταφυγίου Καλελέ στην περιοχή Βίντζι της Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos