Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Προτελευταίο Σάββατο της Αποκριάς η 6η Μαρτίου και ξεφαντώνουμε όλοι με νησιώτικα τραγούδια σε μια ζωντανή μουσική βραδιά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η περίοδος που διανύουμε λόγω του Covid 19, έχει υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής και την Οικονομία στο Νησί και την Πόλη μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι κι αν ζυγίζει τόνους και απλώνεται σε μήκος 180 μέτρων;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εισάγονται προς έγκριση στην προσεχή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8-3-2021, οι μελέτες βελτίωσης του οδικού δικτύου των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, συνολικού προϋπολογισμού:

21.850.000,00 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για «μαζική αύξηση των κρατήσεων» σε ελληνικούς προορισμούς κάνει λόγο ο Τόμπι Κέλι, διευθύνων σύμβουλος του βρετανικού ταξιδιωτικού γραφείου Trailfinders, διευκρινίζοντας στο Reuters ότι «οι Βρετανοί προσανατολίζονται τώρα προς ό,τι είναι πιθανό να είναι ανοικτό» το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι δείχνουν τα τελεταία στοιχεία για τον κορονοϊό εν μέσω lockdown στην Αττική και γιατί ανησυχούν οι επιστήμονες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο σπουδαίος Ελληνας αθλητής αναδείχθηκε ξανά πρωταθλητής Ευρώπης δύο χρόνια μετά τον θρίαμβο στη Γλασκώβη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

H Attica Group ανακοινώνει την έναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και των Κυκλάδων από τον Μάρτιο του 2021, με την δρομολόγηση του πλοίου BLUE STAR MYCONOS σε συνέχεια υπογραφής Σύμβασης Ανάθεσης Δημόσιας Υπηρεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ στην Αττική έχει ως εξής:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.215, εκ των οποίων 15 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 201.677 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos