Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Δημιουργήθηκε από παριανούς καλλιτέχνες και μας ταξιδεύει στα κύματα του Αιγαίου!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο να μην ανοίξει το λιανεμπόριο τη Δευτέρα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, και να μην επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις από αύριο, προσανατολίζονται σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί, στην έκτακτη σύσκεψη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Είδηση» στην… τελευταία της πρόταση έβγαλε η καθηγήτρια παιδιατρικής λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Βάνα Παπαευαγγέλου, κατά την ενημέρωση για την πανδημία το απόγευμα της Παρασκευής, 02.04.2021.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Covid-19 θα πρέπει τελικά να αντιμετωπιστεί με τρόπο παρόμοιο με εκείνον που ακολουθείται για σοβαρούς εποχικούς ιούς όπως η γρίπη, δήλωσε ο αρχίατρος της Αγγλίας
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη σε ναυπηγείο στη Ρωσία όταν το υπό κατασκευή πλοίο-εργοστάσιο αλιείας αναποδογύρισε και βούλιαξε, έχοντας σαν αποτέλεσμα 2 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε στο Καπιτώλιο, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε πύλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το Καπιτώλιο των ΗΠΑ, μετά από αναφορά για περιστατικό πυροβολισμών στη γύρω περιοχή.

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προβληματισμός επικρατεί για το άνοιγμα των καταστημάτων σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη και Κοζάνη και για αυτό τον λόγο γίνεται σύσκεψη ανάμεσα σε Κικίλια, Γεωργιάδη και Επιτροπή Λοιμωξιολόγων

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χρήστου Ροϊλού, πραγματοποιείται τρίμηνη μετακίνηση της ιατρού κας Φραγκοπούλου Ουρανίας Επιμελήτριας Β΄ Γενικής Ιατρικής, από το ΠΠΙ Αστυπάλαιας στο Κέντρο Υγείας Πάρου από 5 – 4 – 2021 μετά από αίτηση μετακίνησης της ιατρού και για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο Κ.Υ. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα καινούριο, όμορφο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Μη μου τηλεφωνήσεις» φέρνει στο προσκήνιο της μουσικής δημιουργίας δύο παριανούς καλλιτέχνες του πενταγράμμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos